¡ Cañas, Cañas !

OPEN VOOR TAKE-OUT & DELIVERY!

 

Nu ook open voor lunch!! 

Van vrijdag t/m zondag zijn we geopend tussen 12.00u tot 16.00u en daarna hebben we natuurlijk ons diner, zoals je dat gewend bent. Haal hier je Boccadillos, zeker als ze nog warm zijn! 

Je kan ons bellen en dan zorgen wij dat we jouw bestelling klaar hebben staan op het moment dat je aan komt lopen. Of bestel het via Orderli, dan kun je bestellen via onderstaande link en direct afrekenen. Je kan dan je diner op jouw eigen aangegeven moment ophalen, wel zo makkelijk! Dit houd in dat je nu thuis ook van onze lunch gerechten kunt genieten naast de bekende paella's, tapas, cava en een koude cervezas! 

Kijk hier alvast voor onze kaart!
 

Take-out lunch

Take-out diner  

Orderli

Besos! 

 

Cañas, tapas y paellas

Bij La Cervecería draait alles om de Spaanse manier van eten en drinken. Onze Catalaanse chef Georg heeft een zorgvuldig samengesteld menu opgezet met heerlijke klassiekers met een moderne twist. Vul je tafel met tapas, variërend van een klassieke pan con tomate & jamón de pata negra tot verschillende vlees- en vistapas. Vergeet niet onze signature paellas! Bestel een caña, tubo, pinta of jarrita om te delen en geniet!

Drankkaart Dinerkaart

La Paellada de La Cervecería

Amigos y Amigas, we halen deze Spaanse traditie met liefde naar Amsterdam!

Elke zondag tussen 16:00 en 22:00 kun je éen van onze signature paella's bestellen voor €10 en een kan sangria voor €17,50! 

Reserveer je plekje via de widget rechtsonder.

Drankjes & Tapas met een Groep

Heb je iets te vieren? Stuur ons een mailtje als je met meerdere mensen gezellig tapas wilt komen eten en/of borrelen! 

Groepen

Muchas, muchas cañas aan de bar

Neem plaats aan de bar, bestel een Cervecita (speciaal voor ons gebrouwen door Brouwerij 't IJ) en geniet van een Spaanse avond in ons vertrouwde Amsterdam Oost.

Liever buiten zitten? Ons onlangs gerenoveerde terras is volledig verwarmd en perfect voor drankjes en tapas met grote groepen. Neem contact op om een ​​gelegenheid met ons te vieren!

Contact