¡ Cañas, Cañas !

La Cervecería is open voor afhaal en delivery!

Missen jullie ons al een beetje? Wij missen jullie namelijk wel! 

Daarom zijn we open voor take-out en delivery! Je kan ons bellen en dan zorgen wij dat we jouw bestelling klaar hebben staan op het moment dat je aan komt lopen. Dit betekent dat je nu thuis kunt genieten van onze signature paella's, tapas, cava en een koude cerveza! Kijk hier alvast voor onze kaart!

Take out menu 

Mocht je toch liever thuis willen blijven, geen probleem! Dan kan je ook altijd bestellen via onderstaande links. Dan wordt je eten gewoon bij jou tot aan de voordeur geleverd.  

Uber Eats Deliveroo

Besos! 

 

Cañas, tapas y paellas

Bij La Cervecería draait alles om de Spaanse manier van eten en drinken. Onze Catalaanse chef Georg heeft een zorgvuldig samengesteld menu opgezet met heerlijke klassiekers met een moderne twist. Vul je tafel met tapas, variërend van een klassieke pan con tomate & jamón de pata negra tot verschillende vlees- en vistapas. Vergeet niet onze signature paellas! Bestel een caña, tubo, pinta of jarrita om te delen en geniet!

Drankkaart Dinerkaart

La Paellada de La Cervecería

Amigos y Amigas, we halen deze Spaanse traditie met liefde naar Amsterdam!

Elke zondag tussen 16:00 en 22:00 kun je éen van onze signature paella's bestellen voor €10 en een kan sangria voor €17,50! 

Reserveer je plekje via de widget rechtsonder.

Drankjes & Tapas met een Groep

Heb je iets te vieren? Stuur ons een mailtje als je met meerdere mensen gezellig tapas wilt komen eten en/of borrelen! 

Groepen

Muchas, muchas cañas aan de bar

Neem plaats aan de bar, bestel een Cervecita (speciaal voor ons gebrouwen door Brouwerij 't IJ) en geniet van een Spaanse avond in ons vertrouwde Amsterdam Oost.

Liever buiten zitten? Ons onlangs gerenoveerde terras is volledig verwarmd en perfect voor drankjes en tapas met grote groepen. Neem contact op om een ​​gelegenheid met ons te vieren!

Contact