Tapas | Cañas | Paella

¡ Cañas, Cañas !

La Cervecería is nu open voor afhaal en delivery!

Vanwege COVID-19 blijven onze deuren gesloten voor het publiek totdat we te horen krijgen dat we jullie weer mogen verwelkomen!

In deze moeilijke tijden hebben we besloten om exclusief via Uber Eats te bezorgen! Je kunt ook afhalen door op de knop "bestellen" rechtsonder op de site te klikken, je bestelling te plaatsen en hem op de afgesproken tijd te komen ophalen! Ook kun je ons bellen op 020 693 3555 om je bestelling te plaatsen en af te halen.

Dit betekent dat je nu thuis kunt genieten van onze signature paella's, tapas, cava en een koude cerveza!

Bedankt voor jullie steun, en hopelijk tot snel. Besos! 

Take out menu  Uber Eats 

 

 

Cañas, tapas y paellas

Bij La Cervecería draait alles om de Spaanse manier van eten en drinken. Onze Catalaanse chef Georg heeft een zorgvuldig samengesteld menu opgezet met heerlijke klassiekers met een moderne twist. Vul je tafel met tapas, variërend van een klassieke pan con tomate & jamón de pata negra tot verschillende vlees- en vistapas. Vergeet niet onze signature paellas! Bestel een caña, tubo, pinta of jarrita om te delen en geniet!

Drankkaart Dinerkaart

Muchas, muchas cañas aan de bar

Neem plaats aan de bar, bestel een Cervecita (speciaal voor ons gebrouwen door Brouwerij 't IJ) en geniet van een Spaanse avond in ons vertrouwde Amsterdam Oost.

Liever buiten zitten? Ons onlangs gerenoveerde terras is volledig verwarmd en perfect voor drankjes en tapas met grote groepen. Neem contact op om een ​​gelegenheid met ons te vieren!

Contact

Drankjes & Tapas met een Groep

Heb je iets te vieren? Stuur ons een mailtje als je met meerdere mensen gezellig tapas wilt komen eten en/of borrelen! 

Groepen