Tapas | Cañas | Paella

¡ Cañas, Cañas !

Cañas, tapas y paellas

Bij La Cervecería draait alles om de Spaanse manier van eten en drinken. Onze Catalaanse chef Georg heeft een zorgvuldig samengesteld menu opgezet met heerlijke klassiekers met een moderne twist. Vul je tafel met tapas, variërend van een klassieke pan con tomate & jamón de pata negra tot verschillende vlees- en vistapas. Vergeet niet onze signature paellas! Bestel een caña, tubo, pinta of jarrita om te delen en geniet!

Drankkaart Dinerkaart

Muchas, muchas cañas aan de bar

Neem plaats aan de bar, bestel een Cervecita (speciaal voor ons gebrouwen door Brouwerij 't IJ) en geniet van een Spaanse avond in ons vertrouwde Amsterdam Oost.

Liever buiten zitten? Ons onlangs gerenoveerde terras is volledig verwarmd en perfect voor drankjes en tapas met grote groepen. Neem contact op om een ​​gelegenheid met ons te vieren!

Contact

Drankjes & Tapas met een Groep

Heb je iets te vieren? Stuur ons een mailtje als je met meerdere mensen gezellig tapas wilt komen eten en/of borrelen! 

Groepen

Giftcard

Wil je iemand verrassen met een heerlijk avondjes tapas, cañas & sangria? Goed nieuws, dat kan! Kom gezellig bij ons aan de bar een giftcard halen voor een bedrag naar keuze.

Wil je de giftcard liever laten bezorgen? Stuur ons dan even een mailtje op info@la-cerveceria.nl en dan regelen wij de rest! 

Hasta pronto!